Letölthető dokumentumok

Feliratkozás Letölthető dokumentumok hírcsatorna csatornájára Letölthető dokumentumok
Az Általános Nyomtatványkitöltő programmal (ÁNyK) kitölthető űrlapok erről az oldalról érhetőek el: https://segitseg.magyarorszag.hu/segitseg/ugyintezes/urlap.html. Az Open Document Format szabványnak megfelelő .odt kiterjesztésű fájlokat a régebbi Word szövegszerkesztők csak kiegészítő program letöltésével kezelik. A kiegészítőt és ismertetőt itt találja: nyiltformatum.gov.hu.
Frissítve: 55 perc 30 másodperc

Hivatali kapu (böngészős) - módosítási kérdőív

k, 2017/02/28 - 13:45

A kérdőív abból a célból készült, hogy a böngészős (browseres) módon csatlakozott szervezetek számára lehetővé tegye azon hivatali kapu adatok módosítási igényének bejelentését, melyek elektronikusan, a tárhely adminisztráció szolgáltatással még nem érhetőek el.

A  kérdőíven kizárólag azoknak az adatoknak a megadására van lehetőség, amelyek a Tárhely adminisztráció felületen nem módosíthatóak. Így a szervezet hosszú neve, a megye, a hivatali e-mail cím és az ügykezelők nem képezik a módosítási kérdőív részét, azok a Tárhely adminisztráció felületen kerülhetnek módosításra a főkapcsolattartó által.

Kategóriák: magyarorszag.hu

K01, P26 mintanyomtatványok (keresetlevelek)

k, 2017/02/21 - 07:34

A közigazgatási hatóságok által alkalmazható K01 és P26-os keresetlevelek mintasablonjai már tartalmazzák az OBH 2017. január 1-jei módosításokat. A módosítások lehetővé teszik az ÁNYK programon kívül előállított Azonosításra Visszavezetett Dokumentumhitelesítési szolgáltatás útján előállt ASICE fájlok nyomtatványokhoz történő csatolását, valamint biztosítják a nyomtatványok Szigetszentmiklósi Járásbíróságra történő benyújtását.

Kérjük, hogy a továbbiakban a változásokat kövessék a birosag.hu állampolgároknak szóló nyomtatvány oldalán.

 

Kategóriák: magyarorszag.hu

Ügyfélkapu statisztikák

sze, 2017/01/04 - 10:31

Az ügyfélkapu statisztikai adatai, Excel-formátumban.

Kategóriák: magyarorszag.hu

Hivatali kapu (böngészős) létrehozása - Csatlakozási kérdőív

v, 2017/01/01 - 01:13

A kérdőív abból a célból készült, hogy a böngészős (browseres) módon csatlakozó szervezetek számára lehetővé tegye a Központi Rendszerhez történő csatlakozást.

Kérjük, kitöltés előtt feltétlenül olvassa el a kérdőív részét képező kitöltési útmutatót is!

 

Figyelem!

A Tárhely adminisztráció felületen nem megváltoztatható hivatali kapus adatok módosítási igényét az erre szolgáló módosítási kérdőíven lehet bejelenteni.

Kategóriák: magyarorszag.hu

Csatlakozási kérdőív (böngészős Hivatali kapu létrehozásához)

p, 2016/12/23 - 09:19

A kérdőív abból a célból készült, hogy a Központi Rendszer Hivatali kapu egységéhez webes felületen - browser-es módon csatlakozó szervezetek számára - lehetővé tegye a csatlakozást, ill. a Hivatali kapu adataiban ( elnevezés, ügyintéző, kapcsolattartó stb.) való módosítás kezdeményezését.

Kategóriák: magyarorszag.hu

KIB 21. sz. ajánlás: Az Ügyfélkapu és Hivatali Kapu kapcsolódás műszaki specifikációja (2.5)

cs, 2016/12/08 - 09:49

A Közigazgatási Informatikai Bizottság 21. számú ajánlásaként adta ki az Ügyfélkapu és Hivatali Kapu kapcsolódás műszaki specifikációját. Az ajánlás célja, hogy bemutassa a központi elektronikus szolgáltató rendszer (KR) részét képező ügyfélkapu és hivatali kapu egységekhez csatlakozni szándékozó vagy csatlakozni kötelezett szervezetek számára illetve a részükre fejlesztést és üzemeltetést végző informatikai szolgáltatók számára:

  • milyen szolgáltatásokat biztosít a KR az elektronikus szolgáltatások nyújtásához;
  • hogyan tudják saját rendszerük szolgáltatásai közé az ügyfélkaput beilleszteni;
  • hogyan nyújthatják saját szolgáltatásaikat a kormányzati portálon keresztül;
  • hogyan tudnak a hivatali kapun keresztül hiteles, bizonylatolt elektronikus dokumentum alapú kommunikációt folytatni az állampolgárokkal;
  • milyen követelményeknek kell megfelelniük a sikeres csatlakozás érdekében.
Kategóriák: magyarorszag.hu